spring

مركز راز زيبايي

spring
social
spring

مركز راز زيبايي

کاشت مژه و انواع روش های کاشت مژه

دوشنبه بیست و پنجم 2 1402

کاشت مژه و انواع روش های کاشت مژه

کاشت-مژه

تقریبا تمامی بانوان دوست دارند که مژه‌های بلند و حالت‌دار داشته باشند و برای اینکه به سایز مژه دلخواه خودشان برسند، راه‌های مختلفی را می‌توانند به کار ببرند. زیراکه داشتن مژه‌های ضخیم و بلند می‌تواند حالتی زیباتر به چشم‌ها و درنتیجه صورت ببخشد و این روزها مژه‌های زیبا و بلند، به بخشی از مد روز تبدیل شده است.

برای این کار میتوان از سرم‌های بلند و تقویت‌کننده، مژه‌های مصنوعی چندبار مصرف، اکستنشن‌های مژه و یا سایر محصولات دیگر به منظور زیباتر کردن مژه‌ها استفاده کرد، اما مسئله این است که هیچ یک از این راهکارها در طولانی مدت جوابگو نیستند و کوتاه مدت میباشند. درنتیجه درمورد اکستنشن مژه یا کاشت مژه مصنوعی نکاتی وجود دارد که بهتر است بدانید.

انواع کاشت مژه

به منظور افزایش مژه، دو مدل کاشت دائم و کاشت موقت وجود دارد.

1. کاشت موقت مژه

در مدل کاشت موقت یا همان اکستنشن مژه، مژه‌های مصنوعی مجزا، به صورت یک به یک با استفاده از چسب روشن و یا مشکی طبیعی با دوام مخصوصی به مژه‌های طبیعی شما متصل میشوند. در این روش کاشت، مژه‌ها بیش از یک هفته دوام نمی‌آورند. به دلیل چسبی که در این مدل از کاشت استفاده می‌شود، عموما ماندگاری مژه‌ها کمتر است. کاشت مژه مصنوعی روشی جدید است که کمک می‌کند تا مژه‌های بلندتر و خوش‌حالت‏‌تری داشته باشید و زیباتر به نظر برسید.

تعداد مژه‌هایی که برای هر فرد انتخاب می‌شود، به تعداد مژه‌های خود فرد بستگی دارد. اگر شخصی تعداد مژه‌های طبیعی خودش کم باشد، تعداد کمی هم مژه می‌تواند بکارد. و این بدان دلیل است که مژه‌های مصنوعی روی مژه‌های طبیعی کار می‌شوند و اگر شخص مژه‌های بیشتری داشته باشد، به همان نسبت می‌شود برایش مژه اضافه‌تر گذاشت.

عموما برای هر چشم میتوان از 40 الی 60 مژه استفاده کرد. جنس مژه‌های مخصوص اکستنشن میتواند از موی انسان، موی اسب، موی سمور، فیبرهای مصنوعی و یا ابریشم باشد. اصولا استفاده از موی حیوانات برای اینکار توصیه نمیشود، زیرا ما نمی‌توانیم از استریل و پاکیزه بودن آن اطمینان داشته باشیم. علاوه بر این مژه‌های تولید شده از موی حیوانات، احتمال حساسیت را بالا خواهند برد.

2. کاشت دائم مژه

کاشت مژه دائمی، روشی است که به منظور پرپشت کردن مژه‌ها یا افزایش تراکم در افرادی به کار میرود که مژه‌های کمی دارند و یا بر اثر سوختگی و بیماری مژه‌های خودشان را از دست داده‌اند.

عمل کاشت مژه باید توسط متخصصین زیبایی که تبحر ویژه‌ای در انجام این عمل داشته باشند، انجام بگیرد. زیرا این عمل نیز همانند هر عمل دیگری دارای عوارضی است و یک خطا و اشتباه کوچک پزشک، میتواند منجربه آسیب به مژگان طبیعی بیمار شود. متخصص زیبایی باید ناحیه‌ای را انتخاب کند که نزدیک‌ترین جنس مو به مژه‌ها را داشته باشد و با ایجاد برش‌های ظریف، ردی از این جراحی بجا نگذارد تا به زیبایی موهای بیمار لطمه‌ای وارد نگردد.

کاشت-مژه

روش کاشت و پیوند مژه طبیعی

در نگاه اول جراحی کاشت مژه بسیار ساده بنظر میرسد و بیمار فکر میکند که پزشک فقط یک مو از سر او را بر میدارد و به پلک چشم او پیوند میزند، اما فرایند کاشت مژه طبیعی به این آسانی‌ها نیست و جراح باید حدود 50 تار مو برای هر چشم از فولیکول‌های موی پوست سر با برش‌های کوچکی برداشت کند و سپس با ایجاد برش در پلک بالا و پایین در نواحی مخصوصی از پلک، این موهای برداشت شده را پیوند بزند. سپس متخصص زیبایی با زدن بخیه، موهای پیوندی را محکم میکند.

پزشک جراح، کاشت مژه را کمتر از دو ساعت و همراه با بیهوشی موضعی بیمار انجام میدهد. پزشک متخصص در این فرایند میتواند حدود 24 تا 40 عدد مژه بکارد. در کاشت مژه طبیعی فرد بیمار احساس درد، کبودی و ورم خواهد داشت، اما اصولا این علائم پس از گذشت یک هفته با مصرف داروهای ضددرد و استراحت بهبود می‌یابد. مژه‌های کاشته شده، رشد طبیعی خواهند داشت و باید پس از گذشت 6 الی 12 ماه کوتاه شوند تا اندازه آن‌ها متناسب باشد.

کاشت مژه طبیعی با روش میکروسرجری

با تکنیک میکروسرجری پیشرفته میتوان کاشت مژه دائمی را تجربه کرد. در این متد، بیمار میتواند طول مژه‌ها را خودش تعیین کند. کاشت مژه تحت بیهوشی موضعی و درحالی انجام میگیرد که بیمار هشیار است. در این روش از کاشت مژه، طول عمل چیزی در حدود یک تا سه ساعت طول خواهد کشید.

در روش کاشت مژه با میکروسرجری، جراحان پلاستیک تحت بی‌حسی، نوار از پوست سر جدا کرده (میکروگرافت) و سپس فولیکول‌های برداشت شده را به صورت تکی به مژه‌ها پیوند می‌زنند. موها را به صورت تک به تک، پس از تزریق بی‌حسی و محافظت از پلک چشم با یک پوشش به پلک پیوند میزنند.

هزینه و قیمت کاشت مژه دائمی

نرخ و هزینه کاشت مژه، بسته به وضعیت مژه‌های شما، تعداد مژه‌های کاشته شده و همچنین پزشکی که میخواهد این عمل را برای شما انجام دهد، متفاوت خواهد بود.

کاشت-مژه

تقویت مژه با تغذیه

به شکل طبیعی، مو توسط پروتئینی به نام کراتین ساخته میشود. بدین صورت، هرگونه مواد غذایی که موجب رشد و تقویت مو بشود، قطعا موجب تقویت مژه‌ها نیز خواهد شد.

اولین گام برای تقویت مژه، داشتن یک رژیم غذایی مناسب و درست است. بدون تغذیه سالم، مو و ناخن‌های شما رشد درستی نخواهند داشت و همچنین مژه‌های شما زیاد بلند نخواهند شد. به همین علت لازم است که مواد مغذی را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید.

مژه‌ها هم مانند سایر موهای بدن دارای چرخه رشد خاصی هستند و به شکل مرتب رشد خواهند داشت. چیزی که شما باید انجام دهید این است که با مشورت گرفتن از متخصص پوست و مو، روند رشد موهای مژه خودتان را تقویت کنید.

بهتر است مژه‌های خود را با برخی از داروهای خانگی تقویت و تغذیه کنید. از بهترین روغن‌های تقویت مژه، می‌توان به روغن زیتون و روغن کرچک اشاره کرد. این دو مدل روغن، موجب تقویت و رشد مژه خواهند شد. شب ها پیش از خواب، آرایش خود را به شکل کامل پاک کنید و سپس با پوشش نازکی از روغن انتخابی خود، تمام سطوح مژه‌ها را بپوشانید. سپس صبح، مژه‌های خود را با آب گرم بشورید.

همواره خودتان را مرتب و آراسته نگه دارید. با برس مخصوص مژه، مژه‌ها را همیشه به آرامی برس بکشید. با انجام این عمل، متوجه رشد و بلند شدن مژه‌هایتان خواهید شد.

غذاهایی با پروتئین بالا مثل تخم مرغ، ماهی، پنیر سویا، جگر و گوشت را بدون چربی مصرف کنید. علاوه بر این، به رژیم غذایی خودتان مواد غذایی مثل دانه‌های سویا، آواکادو، روغن زیتون و انواع حبوبات که حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب است را اضافه کنید.

شما همراهان عزیز مرکز راز زیبایی می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کاشت مژه و همچنین دریافت مشاوره خدمات تخصصی با ما در کلینیک بیوتی سکرت در تماس باشید.

کاشت-مژه


(0) نظر

ترمیم بینی

يکشنبه بیست و چهارم 2 1402

ترمیم بینی

ترمیم-بینی

عمل ترمیم بینی یا رینوپلاستی مجدد، یک روش جراحی است که به منظور تغییر فرم و اندازه بینی مورد استفاده قرار میگیرد. این روش عموما برای بهبود ظاهر بینی و بهبود عملکرد تنفسی استفاده میشود. در این تکنیک، پزشک، گوشت و استخوان‌های داخل بینی را تغییر داده تا فرم و اندازه مناسب به دست بیاید. پس از عمل جراحی ترمیم بینی، باید به خوبی از بینی نگهداری شود، چون بعد از آن، فرآیند بازگشت به حالت عادی طولانی خواهد بود.

جراحی ترمیم بینی که با نام علمی Revision Rhinoplasty شناخته میشود، به دو دسته تقسیم میشود:

دسته اول شامل مواردی است که فرد بر اثر یک سانحه یا حادثه دچار نقص در تمام یا بخشی از بافت بینی خود شود. در این صورت نیاز به بازسازی و ترمیم بینی خواهد بود که جراح پلاستیک اقدام به ترمیم یا بازسازی بافت بینی میکند که نیازمند انجام عملیات جراحی متعدد و پیچیده‌ای است.

دسته دوم از عمل‌های ترمیمی بینی که رایج‌تر و شایع‌تر است، به معنی رتوش بینی یا عمل ثانویه بینی میباشد. در این مدل عمل، فردی که یکبار عمل جراحی زیبایی بینی را انجام داده، به دلایل مختلفی از شکل بینی و یا عملکرد بینی خود راضی نیست و حس میکند که نیاز به عمل جراحی مجدد دارد. به نوعی میتوان گفت که این عمل از اهمیت بسیار بیشتری به نسبت عمل اولیه برخوردار بوده و عمل جراحی دشوارتر است، چراکه بافت بینی پس از عمل ابتدایی دستخوش تغییراتی شده که کار را برای جراح ترمیم بینی دشوارتر میکند.

دلایل انجام عمل جراحی ترمیم بینی

جراحی ترمیم بینی امکان دارد به دلایل گوناگونی انجام شود. گاهی اوقات ممکن است پس از جراحی اولیه برحسب یک اتفاق، بینی دچار آسیب دیدگی شده و یا اینکه در زمان جراحی بر اثر اشتباهات جراح موجب شود تا ناهماهنگی در بینی و ویژگی‌های ساختاری آن بوجود آید. در این صورت پس از گذشت دوران بهبود عمل اولیه و تا رسیدن به نتیجه نهایی، بیمار نیاز به انجام عملی دیگر برای بهبود عملکرد و ظاهر بینی خود دارد. در اینجا به اصلی‌ترین دلایل انجام عمل ترمیم بینی اشاره شده است:

ترمیم-بینی

  • مشکلات تنفسی: یکی از دلایل انجام عمل ترمیم بینی، رفع مشکلات تنفسی است که امکان دارد به هر دلیلی پس از عمل بینی برای شخص اتفاق بیفتد. در چنین مواقعی، جراحی ترمیمی به منظور باز شدن راه تنفسی پس از عمل بینی لازم و ضروری است.
  • ظاهر نامناسب بینی (انحراف یا کجی تیغه بینی): ترمیم عمل زیبایی بینی یا همان ترمیم بینی جراحی شده، از جمله عملیاتی است که افراد تمایل به انجام آن دارند. شکل و فرم ظاهری بینی در عمل جراحی اهمیت بسیار زیادی دارد، در برخی مواقع جراح به علت تجربه ناکافی در این زمینه، بینی را بیش از اندازه کوچک کرده و یا سبب می‌شود تا بافت و غضروف زیادی از بین برود و شکل بینی آسیب ببیند. به همین علت، فرد برای اصلاح ظاهر بینی خود نیاز به عمل جراحی ترمیم بینی خواهد داشت.
  • شکستگی بینی: عمل ترمیمی شکستگی بینی به منظور اصلاح ظاهر و همچنین عملکرد بهتر بینی انجام می‌گیرد. شکستگی بینی می‌تواند مشکلات تنفسی مزمنی را ایجاد کند و همینطور میتواند منجربه عفونت‌های سینوسی مداومی شود که موجب سردرد خواهد شد و بر حس بویایی نیز تاثیرگزار است. مشکلات سینوسی با افزایش سن می‌تواند افزایش پیدا کند.
  • جمع شدن بینی: در برخی مواقع پس از جراحی به علت تضعیف غضروف‌های بینی، بافت کناری بینی حالت گیره‌ای پیدا کرده و این موضوع بیشتر در زمان تنفس رخ می‌دهد. در این موارد، شخص می‌تواند با انجام دوباره عمل بینی این حالت را اصلاح کند.
  • جراحی ترمیمی نوک بینی: ترمیم نوک بینی عمل شده یکی از دلایل دیگر جراحی ترمیمی بینی است. به دلیل عدم تقویت غضروف‌های بینی در جراحی اولیه، امکان دارد نوک بینی بعد از مدتی دچار افتادگی شده و ظاهر فرد تغییر پیدا کند که در این صورت برای اصلاح آن عمل ترمیم بینی انجام می‌گیرد. در مواردی ترمیم نوک بینی بدون جراحی انجام می‌شود که بعد از معاینه، اگر جراح صلاح بداند نیاز به جراحی کامل نیست. همچنین عمل نوک بینی سرپایی می‌تواند در مطب جراح انجام شود.
  • قوز بینی بعد عمل: بعضی مواقع در زمان جراحی، قوز بینی به شکل کامل برداشته نشده و پس از عمل فرد متوجه استخوان و یا غضروف اضافی در بینی خود می‌شود که ظاهر نازیبایی دارد. به همین دلیل برای اصلاح آن، فرد تصمیم به انجام عمل ترمیمی می‌گیرد. البته باید توجه داشت در بعضی مواقع که قوز بینی کم باشد نیازی به جراحی ترمیم بینی وجود ندارد و تنها با سوهان کشیدن می‌شود قوز بینی را برطرف کرد.
  • باریک شدن بیش از حد بینی: باریک شدن بیش از اندازه بینی به خصوص برای صورت‌های درشت، می‌تواند مشکلاتی را در ظاهر چهره شخص به وجود بیاورد. همچنین این باریک شدن استخوان بینی می‌تواند بر روی تنفس فرد هم تاثیر بگذارد. در عمل ترمیم بینی، جراح با پیوند غضروف اضافه، به اصلاح این مشکل می‌پردازد. ترمیم بینی عملی در مطب، در مواردی جزئی انجام می‌شود و برای موارد بزرگتر نیاز به جراحی کامل خواهد بود.
  • عدم تقارن سوراخ‌های بینی: عمل ترمیم بینی یا همان رینوپلاستی ثانویه، گاهی به علت عدم تقارن سوراخ‌های بینی شخص انجام می‌گیرد. چون در برخی از افراد پس از انجام عمل بینی اولیه، اندازه سوراخ‌های بینی با هم یکسان نیست که در ظاهر بینی فرد تاثیر زیادی میگذارد و برای اصلاح آن نیاز به راینوپلاستی مجدد است. عمل ترمیم سوراخ بینی یکی از دلایل رایج انجام عمل جراحی ترمیم بینی می‌باشد.
  • ترمیم عمل بینی استخوانی: عمل ترمیم استخوان بینی با تقویت غضروف‌ها انجام می‌گیرد. اگر تیغه بینی استخوانی پس از عمل به گونه‌ای باریک شود که علاوه بر ظاهر نامناسب آن، تنفس فرد دچار اشکال شود، نیاز به عمل ترمیمی خواهد بود تا این مشکل برطرف گردد. عمل ترمیم بینی گوشتی نسبت به بینی استخوانی سخت‌تر است، اما اگر بهترین جراح ترمیم بینی را انتخاب کنید قطعا نتیجه برایتان رضایت‌بخش خواهد بود.
  • اسکار روی بینی: یکی از دلایل دیگری که فرد به جراحی ترمیم بینی نیاز پیدا می‌کند، وجود اسکار در داخل و بیرون بینی می‌باشد که ظاهر نامناسبی را برای شخص ایجاد می‌کند که با عمل ترمیم بینی این مشکل برطرف می‌شود. عمل سرپایی بینی در مطب، در مواردی جزئی و قابل رفع انجام می‌گیرد.
  • ایجاد فاصله زیاد بین سوراخ‌ های بینی: ترمیم سوراخ بینی پس از عمل، یکی از موارد ترمیم بینی عمل شده میباشد. به علت عدم تجربه و نداشتن تخصص کافی جراح، امکان دارد بعد از عمل بینی ظاهر نامناسبی برای فرد ایجاد شده و سوراخ‌های بینی با فاصله از هم قرار بگیرند. برای رفع این مشکل باید عمل ترمیم بینی اجرا شود. اگر مشکل سوراخ‌های بینی جزئی باشد، می‌توان ترمیم سوراخ بینی بدون جراحی را انجام داد که تمامی این موارد باید با صلاحدید جراح انجام بگیرد.
  • اصلاح اندازه بینی: در برخی موارد عمل ترمیم بینی به منظور اصلاح اندازه بینی انجام می‌گیرد. گاهی شخص پس از جراحی اولیه، به اندازه دلخواه بینی خود دست نمی‌یابد و همین مورد دلیلی برای انجام عمل ترمیم بینی می‌باشد. در صورت کوتاه شدن بینی پس از عمل و عدم تناسب با سایر اجزای صورت، به عمل ترمیم بینی نیاز خواهد بود.
  • ایجاد گوشت اضافه پس از عمل بینی: در بعضی مواقع، پوست با عمل بینی دچار آسیب می‌شود که بدن به جهت ترمیم آن بافتی به نام فیبروز تشکیل می‌دهد که این واکنش برای ترمیم نقاط آسیب‌دیده بدن رخ میدهد. اگر در عمل جراحی، بینی گوشتی بیش از اندازه کوچک شود، بدن بافت فیبروز بیش از حدی را تشکیل می‌دهد که موجب ایجاد گوشت اضافه بعد از عمل بینی می‌شود و بینی بزرگ‌تر از حالت اولیه دیده خواهد شد.
  • عمل ترمیم پره‌های بینی: عمل ترمیمی پره‌های بینی یکی از موارد شایع در رینوپلاستی ثانویه است که برای اصلاح بالا و پایین بودن پره‌های بینی انجام می‌گیرد. گاهی به علت نداشتن تخصص و تجربه کافی جراح، این مشکل بعد از عمل بینی رخ می‌دهد که با  انجام عمل ترمیم بینی قابل حل شدن است. معمولا اصلاح پره‌های بینی پس از عمل، همراه با بی‌حسی انجام می‌گیرد.

ترمیم-بینی

انواع روش‌های عمل ترمیم بینی

هدف از عمل بینی مجدد یا همان جراحی ثانویه بینی، بهبود ظاهری ساختار بینی و بهبود عملکرد تنفسی بینی است. عمل ترمیمی بینی با پیوند غضروف و با دو تکنیک باز و بسته انجام می‌گیرد که در زیر هردو این موارد توضیح داده شده‌اند:

عمل ترمیم بینی با روش باز

عمل مجدد بینی همانند جراحی اولیه، می‌تواند به روش باز انجام بگیرد. در این تکنیک، جراح با ایجاد برش در سوراخ‌های بینی و ناحیه کلوملا، به ساختار داخلی بینی دسترسی کاملی خواهد داشت و اقدام به ایجاد تغییرات لازم بر روی بینی خواهد کرد. سپس در داخل و خارج بینی بخیه زده می‌شود و به منظور عدم چسبندگی داخل بینی از تامپون استفاده می‌شود و بر روی بینی آتل قرار می‌گیرد.

چندروز پس از عمل بینی، گچ برداشته شده و سپس طبق دستور جراح، به مدت مشخص باید بینی چسب زده شود. در روش عمل ترمیمی باز به علت دید وسیع‌تر جراح، امکان خطا کمتر است و در اکثر مواقع این روش توصیه می‌شود.

عمل ترمیم بینی با روش بسته

در عمل ترمیم بینی به روش بسته، جراح تنها اطراف سوراخ‌های بینی برش می‌زند و به همین علت دید وسیع و کاملی نسبت به ساختار داخلی بینی ندارد. نوع بخیه زدن و همچنین محل ایجاد برش در دو روش جراحی بینی باز و بسته موجب تفاوت آنها شده است. عمل ترمیم بینی بسته، به دلیل دید محدودی که جراح دارد تنها برای مواردی مورد استفاده قرار میگیرد که نیاز به تغییرات جزئی باشد. عموما ترمیم بینی عمل شده در مطب کارایی ندارد، مگر آنکه در موارد بسیار نادر و جزئی بتوان در مطب جراح آنرا انجام داد.

مراحل عمل ترمیم بینی

عمل ترمیم بینی یا همان رینوپلاستی مجدد مراحل مختلفی دارد که در زیر به آن ها اشاره میکنیم:

ترمیم-بینی

  1. بیهوشی: عمل ترمیم بینی در اکثر مواقع با بیهوشی کامل انجام می‌گیرد، اما برای انجام یک سری از تغییرات جزئی امکان دارد از بی‌حسی موضعی استفاده شود. ولی به شکل کلی بهتر است که عمل ترمیم بینی همراه با بیهوشی کامل بوده و در اتاق عمل انجام شود.
  2. ایجاد برش: ترمیم عمل زیبایی بینی با دو روش باز و بسته انجام می‌گیرد که چگونگی آن بسته به شرایط بیمار و نظر جراح وابسته است. در روش باز عمل ترمیم بینی، برش‌های بیشتری ایجاد می‌شود که دید جراح به درون ساختار بینی گسترده‌تر است، اما در روش بسته عمل ترمیم بینی، برش‌های کمتری در اطراف سوراخ بینی ایجاد می‌شود و در مواردی قابل استفاده است که نیاز به تغییرات جزئی داشته باشید.
  3. پیوند غضروف عمل ترمیم بینی: استفاده از پیوند غضروف یا همان گرافت، در بیشتر عمل‌های ترمیم انجام می‌گیرد. در عمل جراحی اولیه بینی بخش زیادی از غضروف بینی از بین می‌رود، به همین علت به منظور بهبود عملکرد بینی و زیبایی هرچه بیشتر  آن، پیوند غضروف به بینی انجام می‌شود. در اکثر مواقع از غضروف نواحی دیگر بدن مثل غضروف دنده و گوش استفاده می‌شود و در بعضی موارد هم از غضروف مصنوعی استفاده می‌گردد.
  4. اصلاح ساختار بینی: بعد از اصلاح ساختار بینی در عمل ترمیمی، غضروف‌ها با توجه به جایگاهی که دارند، شکل دهی شده و در جای مناسب خود قرار می‌گیرند تا فرم و ظاهر بینی زیباتر شود.
  5. بخیه زدن: بخیه زدن یکی از عملیات مهم عمل بینی می‌باشد که مهارت پزشک جراح در این زمینه برای عدم ایجاد اسکار بر روی بینی، امری بسیار مهم است. یکی از تفاوت‌های تکنیک باز و بسته عمل بینی ترمیمی، نحوه بخیه زدن بینی پس از جراحی است که در روش باز بخیه‌ها اطراف سوراخ بینی زده شده و در روش بسته، بخیه‌ها در داخل بینی زده می‌شوند.
  6. قرارگیری تامپون و آتل: پس از زدن بخیه، روی بینی اسپلینت گذاشته و به جهت جلوگیری از چسبندگی بینی، بعد جراحی از تامپون استفاده می‌شود که این موارد باید با توجه به نظر پزشک جراح انجام بگیرد.
  7. انتقال به بخش ریکاوری: بعد از اتمام عمل جراحی ترمیمی بینی، فرد به اتاق ریکاوری منتقل می‌شود تا علائم حیاتی او به طور کامل چک شود و فرد کاملا به‌هوش بیاید.

ترمیم-بینی

شما همراهان عزیز مرکز راز زیبایی می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عمل ترمیم بینی و همچنین دریافت مشاوره خدمات تخصصی با ما در کلینیک بیوتی سکرت در تماس باشید.

(0) نظر

چسب بینی و روش قرار دادن آن روی دماغ

شنبه بیست و سوم 2 1402

چسب بینی و روش قرار دادن آن روی دماغ

چسب-بینی

چسب بینی پس از جراحی بینی به منظور کمک به کنترل تورم بینی گذاشته میشود. پس از عمل زیبایی بینی، این ناحیه به خصوص در اطراف نوک، متورم میشود. چسب بینی، فشار ملایمی را برای پیشگیری از رشد بافت نرم و پوست بینی، به این قسمت وارد میکند. به علاوه پس از عمل جراحی بینی، شکل پایه بینی با تغییر شکل غضروف بینی، تغییر خواهد کرد. زدن چسب بینی به پوست کمک خواهد کرد تا بهتر با شکل جدیدش خود سازگار شود، درنتیجه آشنایی با نحوه گذاشتن چسب بینی پس از جراحی نکته بسیار مهمی میباشد.

یکی از مزایای چسب بینی این است که یک هشدار برای افراد اطراف شما بوده و به آنها میگوید که باید مراقب باشند تا آسیبی از طرف آنها به بینی شما وارد نشود. هنگامی که به بینی خودتان چسب میزنید، باید از لمس کردن بینی یا انجام کارهایی که امکان دارد به بینی شما آسیب بزند، اجتناب کنید.

روش‌های گذاشتن چسب بینی

ما دو مدل مختلف از تکنیک‌های زدن چسب بینی را برای بیماران پس از عمل زیبایی بینی معرفی میکنیم. در روش اول، بیمار یک نوار واحد چسب را در بخش فوقانی نوک بینی قرار میدهد. در روش دوم از چسب زدن، بیمار یک تکه نوار چسب را در زیر ستونچه بینی قرار داده و سپس به آرامی نوار چسب را در طرفین لوبول بالای نوک بینی فشار میدهد.

چسب-بینی

مراحل زدن چسب به بینی

  1. ابتدا بینی خودتان را با آب گرم و صابون ملایم بشورید و یا با استفاده از پد پنبه‌ای و الکل، بینی و گونه‌هایتان را پاک کنید، صورتتان را خشک کنید و 5دقیقه صبر کنید تا پوست کاملا خشک شود.
  2. از نوار چسب جنس خوب و مناسب برای بینی استفاده کنید. بر اساس اندازه بینی، معمولا از 6 تا 7 تکه نوار 2 الی 3 میلی‌متری استفاده میشود. حتما چسب زدن را به گونه‌ای انجام دهید که چسب‌ها یکدیگر را همپوشانی کنند. از یک تکه 10 الی 12 سانتی‌متری برای پوشاندن زیربینی به شکل U استفاده کنید.
  3. بخش میانی نوار چسب باید در زیر نوک بینی قرار بگیرد.
  4. چسب را به سمت بالا و طرفین بینی فشار دهید تا بخوبی بر روی بینی قرار بگیرد.
  5. دو گوشه این نوار چسب باید در نزدیکی چشم‌ها قرار بگیرد.
  6. این نوار چسب از نوک بینی پشتیبانی کرده و از افتادن بینی جلوگیری میکند.
  7. دوباره یک لایه دیگر چسب را بر روی لایه قبلی قرار دهید. درنهایت، بخش‌های اضافی و بیرون زده نوار چسب را با قیچی کوتاه نمایید.

آموزش زدن چسب بینی پس از جراحی

ابتدا یک نوار 10سانتی چسب آماده کنید، به گونه‌ای که بر روی بینی قرار گیرد که بخش میانی این نوار در ناحیه پایین بینی قرار گرفته و دوطرف چسب به سمت بالا کشیده شود و کناره‌های بینی را به شکل مستقیم در بر بگیرد. یکبار دیگر چسبی به همین اندازه بردارید و این‌کار را مجددا تکرار کنید. مرحله بعد نوار چسب‌های کوتاه‌تر به اندازه حدود 4 تا 5 سانت بریده میشود تا روی بینی را پوشش بدهد. 4 الی 5 نوار چسب را از نوک بینی به سمت بالا به‌ترتیب روی تیغه بینی می‌چسبانیم، به شکلی که همدیگر را کمی کاور کنند.

همانطور که گفته شد نیازی به وارد کردن فشار زیاد به هنگام چسب زدن بینی نمیباشد، تنها میتوانید کمی فشار بیشتر به هنگام زدن چسب‌های روی بینی داشته باشید. برخی از پزشکان توصیه میکنند که چسب بینی باید با فشار زیاد بر روی بینی وارد شود تا فرم و شکل بیشتری بگیرد، یا چسبی که در پایین بینی قرار میگیرد باید به طور کامل بینی را به بالا بکشد، اما این عمل صحیح نیست، چنانچه مرتبا فشار زیادی به نوک بینی وارد شود و به سمت بالا کشیده شود، احتمال افتادگی نوک بینی در دراز مدت، بسیار زیاد خواهد بود. درنتیجه به این شکل چسب زدن را ما توصیه نمیکنیم.

زدن چسب بینی از مهم‌ترین مواردی است که لازم است هر بیمار آن را به درستی انجام دهد. چون در دوران نقاهت پس از عمل، بافت‌های بینی در دوره ترمیم هستند و باید با ساختار و فرم جدید سازگاری پیدا کنند. چسب بینی کمک خواهد کرد که این امر سریع‌تر به وقوع بپیوندد. همچنین کاهش ورم را نیز سرعت میبخشد. نکته دیگری که باید به آن دقت داشته باشید، نحوه گذاشتن چسب بینی است. طبق آموزش بهترین کلینیک زیبایی تهران این کار را انجام دهید تا نتیجه عمل بینی دستخوش تغییراتی مثبت شود.

چسب-بینی

مدت زمان استفاده از چسب بینی

پس از جراحی بینی به افراد توصیه میگردد که دست کم تا مدت دو هفته بینی خود را چسب بزنند. در طول مدت این دو هفته، نوار چسب، شکل گیری بینی و تورم آن را تحت تاثیر قرار میدهد. اما به شکل دقیق، مدت زمان زدن چسب بینی به شرح زیر میباشد:

مدت زمان توصیه شده برای گذاشتن چسب بینی برای جراحی بینی استخوانی 1ماه می‌باشد که توصیه میشود در این مدت یکبار در هر هفته و یا حتی دو بار در هفته به مطب دکتر جراح خود، مراجعه نموده و خود دکتر، چسب بینی شما را بزند تا نحوه صحیح گذاشتن چسب بینی و ایرادات چسب زدن خودتان مشخص شده و برطرف بشود. پس از جراحی بینی گوشتی، مدت زمان بیشتری جهت زدن چسب بینی توصیه میشود. این مدت زمان 6هفته الی 2ماه است تا هرچه بهتر تورم بینی را کاهش داده و فرم‌دهی بهتری را به این مدل از بینی‌ها بدهد. در هنگام چسب زدن نیازی به وارد کردن فشار زیاد به بینی نمیباشد.

مدت زمان زدن چسب بینی بر اساس شرایط بیمار، چیزی بین 1 تا 3 ماه خواهد بود. استفاده زیاد از چسب بینی تاثیر چندان زیادی بر روی نتیجه جراحی و فرم نهایی آن نخواهد داشت و تنها چیزی که مهم است، این است که نحوه گذاشتن چسب بینی درست و به صورت اصولی بوده و به همان گونه‌ای باشد که پزشک به شما آموزش داده است.

نکته‌ای که وجود دارد این است که حتما تا زمان معین شده از سوی دکتر، به زدن چسب بینی ادامه دهید و سرخود تصمیم‌گیری نکنید. چراکه پزشک با آگاهی کامل از روند و نحوه بهبودی، زمان مناسب را برای شما تشخیص میدهد. همچنین پروسه درمانی خود را با فرد دیگری مقایسه نکنید، زیرا شرایط شما با بیمار دیگر، متفاوت است.

شما همراهان عزیز مرکز راز زیبایی می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زدن چسب بینی و همچنین دریافت مشاوره خدمات تخصصی با ما در کلینیک بیوتی سکرت در تماس باشید.

چسب-بینی


(0) نظر
X